Onderzoek en advies

Onderzoek en Advies, inzicht in de persoonlijke financiële situatie

Grip Schuldhulpverlening start met een Onderzoek en Advies om de begeleiding goed te laten aansluiten bij de hulpvraag en de persoonlijke situatie. Zo’n onderzoek brengt de aard, de omvang en de oorzaak van de financiële problemen in kaart. Als we inzicht hebben in de situatie doen we een voorstel voor de begeleiding en ondersteuning van uw werknemer. Het vervolgtraject wordt compleet met offerte aan u als werkgever voorgelegd.

Doelgericht werken aan financiële oplossingen

Na akkoord van aanpak en offerte beginnen we met het werken aan een oplossing. Op basis van het Onderzoek en Adviesplan wordt gestructureerd en doelgericht gewerkt aan het realiseren van het vooraf afgesproken resultaat. Onze schuldhulpverlener ondersteunt uw werknemer bij de stappen die gezet moeten worden. Uiteraard houden we u als werkgever op de hoogte van de ontwikkelingen.

Systematisch aanpak creëert financiële structuur

Door de financiële problemen systematisch aan te pakken, wordt rust en structuur gecreëerd. Er komt weer evenwicht in de uitgaven en inkomsten. Een schuldenregeling geeft zicht op een toekomst zonder schulden. Dit heeft een positieve invloed op het functioneren van de werknemer en vergroot de inzetbaarheid.

Neem contact met ons op voor het maken van een offerte op maat

Uw werknemer aanmelden