Over ons

Grip Schuldhulpverlening, gespecialiseerd in schuldhulpverlening aan uw werknemers

Grip Schuldhulpverlening is gespecialiseerd in schuldhulpverlening aan werknemers. De hulpverlening is erop gericht dat uw werknemers weer snel beter gaan functioneren in hun werk. Grip Schuldhulpverlening maakt deel uit van Gimd. Gimd is marktleider op het gebied van bedrijfsmaatschappelijk werk. Samen maken wij deel uit van het Zorg van de Zaak Netwerk.

Zorg van de Zaak Netwerk

Zorg van de Zaak Netwerk is een netwerkorganisatie van arbobedrijven, expertisebedrijven en zorgbedrijven met ruim 5.300 medewerkers. Vanuit het netwerk wordt integrale ondersteuning rond impactvolle momenten geboden op het werk, thuis en in de (poli)kliniek. Hierdoor kunnen mensen blijven werken en meedoen in de samenleving. Daarmee vormt Zorg van de Zaak Netwerk een uniek platform voor participatie. Meer informatie via www.zorgvandezaaknetwerk.nl.

Onze visie is dat mensen gelukkiger zijn als ze kunnen participeren in werk en maatschappij. Daarom streven we ernaar om mensen te laten deelnemen en helpen we op alle momenten dat dit niet zo is. Hiermee willen we een wezenlijke bijdrage leveren aan een gezonder, vitaler en gelukkiger Nederland.

Locaties

Met locaties verspreid over heel Nederland, is Grip Schuldhulpverlening altijd in de buurt.

Meer over onze locaties
Stichting Vluchteling

Sponsoring

Wereldwijd zijn er ruim 45 miljoen mensen op de vlucht. Daarom sponsoren wij Stichting Vluchteling.

Meer over onze sponsoring
Zorg van de Zaak netwerk

Zorg van de Zaak Netwerk

Over Zorg van de Zaak Netwerk