Onze workshops voor een gezonde financiële balans

Grip Schuldhulpverlening heeft diverse workshops om leidinggevenden en werknemers bij schuldproblemen te ondersteunen. Of om erger te voorkomen.

Workshop Uitkomen met inkomen

In deze workshop leren werknemers hoe ze meer met hun salaris kunnen doen. Ze krijgen tips om slim te besparen en een administratie bij te houden. Alles voor een goede balans tussen inkomsten en uitgaven. Werknemers krijgen van onze budgetcoaches praktische adviezen waarmee ze direct aan de slag kunnen.

Meer over deze workshop

Workshop Werknemers met schulden

Als een werknemer veel schulden heeft, komt er veel op u af. In de workshop werknemers met schulden wordt aandacht besteed aan de wettelijke begrippen en procedures bij schuldhulpverlening. Zoals hoe werkt een loonbeslag? Maar ook, welke risico’s zijn er voor de organisatie? Aan de hand van concrete voorbeelden doen leidinggevenden veel kennis op.

Meer over deze workshop

Maatwerk workshop

Op verzoek kunnen onze budgetcoaches en gecertificeerde schuldhulpverleners over diverse onderwerpen workshops of voorlichting geven. Bijvoorbeeld over de uitvoerig en correcte berekening van een loonbeslag, het opzetten van beleid voor schuldhulpverlening en de inzet van sociale of personeelsfondsen bij schuldhulpverlening.

Meer over deze workshop